Kik vagyunk?

 

A Szervervilág Kft – eleinte Neat Kft később Traco-Pécs Kft néven - 1992-ben alakult pécsi székhelyű és tulajdonú vállalkozás.

Kezdetektől a KKV szektor informatikai megoldásaira specializálódott, és 20 évig rendületlenül szállította kiváló minőségű termékeit. 2013-ban „vérátömlesztésen” esett át, megújult a tulajdonosi és a vezetők köre. Ezzel együtt a tevékenységi kör is kissé átalakult, és kifejezetten szerveres megoldásokra, illetve komplexebb hálózatokra specializálódott.

A szerverek tekintetében Linux, Windows, és Macintosh szerverek egyaránt a portfólió részei, ami a hálózatokat illeti főleg Mikrotik Routerboard és UBNT eszközök jellemzik a megoldásainkat. Kommunikációs megoldásokban a Zimbra nyílt forráskódú csoportmunka és kommunikációs szervert, és a Microsoft Exchange szervert használjuk. Felhő alapú szolgáltatásokban szolgáltatási csomagunk kiterjed a Microsoft Office 365, és a Google Apps megoldásokra egyaránt. 

Cégünk legfőbb erényei a tapasztalat és a szakértelem mellett az átláthatóság, a rugalmasság, a megbízhatóság és a munkáinkra vállalt garancia. A tervezéskor, a kivitelezés alkalmával, és az üzemeltetés során folyamatosan a legfőbb szempontunk a rendszerek rendelkezésre állásának maximalizálása, a költségek kiszámíthatóvá tétele, és a megtérülés.

Hiszünk benne (és ebben a hitünkben számos korábbi példa megerősített minket), hogy jól átgondolt lépésekkel és a racionális költség ráfordításával az informatikai rendszer megtermeli a költségeit, stabil alapot ad az őt kiszolgáló vállalkozás fejlődésének.


A Szervervilág Kft különösen büszke arra, hogy marketing költségek nélkül tud üzemelni, ugyanis az elvégzett munkáink nyomán, megrendelőink által megtermelt forintok viszik hírünket anélkül, hogy reklám költségeink lennének.

A Szervervilág Kft jellemzően minősített beszállítóival szorosan együttműködve végzi el a rábízott feladatokat, melyek minőségéért maga kezeskedik.

Elérhetőségeink

Szervervilág Kft.

7623 Pécs, Megyeri út 66/1.
info (kukacka) szervervilag (ittegypont) eu
www.szervervilag.eu 

 

adószám: 11003052-2-02
cégjegyzékszám: Cg.02-09-061656
bankszámlaszám: 10300002-10613240-49020015

 

 

 


Linux/BSD szerverek, Microsoft szerverek, Mac OSX szerverek
Komplex hálózatok (Mikrotik routerekkel), VPN infrastruktúrák

...hogy a szerver kiszolgáljon. És ne a rendszergazdának kelljen életben tartania.